Vælg den billigste og bedste fagforening og A-kasse

//

Når du står overfor valget af din næste fagforening og A-kasse, hvad er så det vigtigste for dig? Skal det være den, der passer bedst til dig og din profil? Skal det være den billigste? Eller skal det være den bedste? Måske skal det bare være en blanding, så du får den bedste fagforening og A-kasse til dig, men også til den bedste pris.

I det tilfælde giver det mening, at du ser efter en gul fagforening, der enten selv har en A-kasse tilknyttet eller arbejder sammen med en. 

En gul fagforening er typisk billigere end de traditionelle røde fagforeninger, og derfor har du gode muligheder for at finde en billig fagforening og A-kasse, hvis du tager udgangspunkt i dem.

Den gule fagforening, der giver dig Danmarks billigste kombination af A-kasse og fagforening, er Det Faglige Hus. De har masser af medlemmer og høj kundetilfredshed, så det er et oplagt valg, hvis du vil have både den billigste og bedste kombination af A-kasse og fagforening. 

Du kan læse mere om Det Faglige Hus her.

A-kassen og fagforeningen hjælper dig

Når du medlem af en A-kasse og en fagforening, er du dækket godt ind. Du er faktisk dækket så godt ind, som man kan være. Du kan både få hjælp, mens du er i job igennem din fagforening. Og så kan du få hjælp til at finde et job samt få dagpenge, når du er uden job, af din A-kasse. 

Men alting har sin pris, og derfor kan du med fordel se efter den billigste kombination af de to medlemskaber, så du kan få mest værdi for dine penge.

Husk også, at du kan trække udgiften til dit medlemskab fra i skat, så prisen i sidste ende rent faktisk er lavere, end den umiddelbart ser ud til at være. 

Du kan læse mere om A-kasser og fagforeninger her.

Miljø Mærket

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark