5 tips til at se godt ud og føle sig bedst tilpas i ethvert outfit

//

Det kan være svært at vide, hvordan man ser bedst ud i ethvert outfit. Selv om der ikke findes nogen faste regler, er der flere tips, som du kan huske på, når du tager tøj på hver dag. Uanset om du klæder dig op eller ned, vil disse tips hjælpe dig med at se godt ud og føle dig godt tilpas. Lad os se nærmere på det.

1. Vælg tøj, der sidder godt

Det lyder måske som sund fornuft, men det er let at glemme, hvor vigtigt det er med pasformen, når man vælger tøj. Tøj, der er for stort eller for småt, kan få dig til at føle dig utilpas og gøre det sværere for dig at bevæge dig frit rundt. Hvis du investerer i tøj, der passer godt til din krop, vil det gøre en stor forskel i forhold til, hvordan du ser ud og føler dig i det.

2. Brug farver, der smigrer dig

Når du vælger tøj, skal du overveje farver, der smigrer din hudtone og hårfarve. Hvis du f.eks. har mørkt hår og lys hud, kan varme farver som brune og orange være de mest flatterende for dig. Hvis du har blondt hår og olivenfarvet hud, kan kølige farver som blå og grønne farver være de mest komplimenterende til din hudfarve.

3. Tilbehør med omtanke

Tilbehør kan virkelig samle et outfit – men de kan også få det til at se alt for travlt ud, hvis det ikke gøres korrekt. Prøv at begrænse dig til to eller tre statement-stykker pr. outfit; på denne måde skiller hver enkelt stykke sig ud uden at være overvældende. Vælg tilbehør ud fra både form (formen) og funktion (formålet). Et bælte kan f.eks. både stramme en kjole i taljen og samtidig tilføre struktur med et spænde eller et mønstret stof.

4. Find sko, der komplimenterer dit outfit

Ud over at finde tøj, der passer godt, er det vigtigt at finde sko, der komplimenterer dit overordnede look og giver komfort hele dagen – især hvis du skal stå i længere tid! Hæle er altid et klassisk valg, men vær ikke bange for at blande tingene fra tid til anden med sneakers eller sandaler afhængigt af lejligheden eller sæsonen.

5 . Sørg for, at du føler dig godt tilpas

Frem for alt skal du sørge for, at uanset hvilket outfit du vælger, så føler du dig godt tilpas! Dette er vigtigt, for når vi føler os godt tilpas, har vi tendens til at udstråle mere selvtillid, hvilket viser sig gennem vores kropsholdning og bevægelse – to aspekter af stil, som ikke må overses!

Når det drejer sig om at se ud og føle sig bedst i ethvert outfit, er der fem enkle tips, der er værd at huske på: Vælg tøj, der sidder godt, brug farver, der smigrer, accessorize omhyggeligt, find sko, der supplerer resten af ensemblet, og frem for alt – sørg for, at uanset hvad tøj valg gjort gør os til at føle sig godt tilpas! Ved at følge disse få enkle råd kan alle sikre sig, at de ser godt ud, uanset hvad de har på! Ved at tage disse fem tips i betragtning hver gang vi vælger et outfit, vil vi snart blive eksperter i at skabe looks, der viser vores individuelle stil og samtidig får os til at føle os bedst muligt tilpas! Med lidt øvelse kan alle lære at skabe hoveddrejende ensembler med minimal indsats.

Find flere modetips på livandersen.dk.

Miljø Mærket

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark