PS5 går som varmt brød: Her er status syv mdr. efter lanceringen

//

Hvert år er der nogle begivenheder, som vi bare ikke vil gå glip af. I 2020 var der især én begivenhed, som rigtig mange havde set frem til. Det var selvfølgelig lanceringen af PS5, der fandt sted d. 19. november 2020 for danskernes vedkommende.

Desværre blev lanceringsdagen ikke lige så glædelig, som man måske kunne have ønsket sig som gamer. Det forholdt sig nemlig således, at der slet ikke var konsoller nok til alle. PS5 har gået som varmt brød lige siden d. 19. november 2020. Der er nu gået omkring syv måneder, siden konsollen blev lanceret herhjemme. Derfor er det på tide at gøre status.

Status i juni 2021: Der er stadig ikke nok konsoller til alle

Vi havde ikke i vores vildeste fantasi kunne forudse, at der hele syv måneder efter lanceringen fortsat ville være udfordringer med at få fingrene i en PS5. Det er dog desværre en kendsgerning, at man skal være født under en heldig stjerne, hvis man skal være en af de heldige, der får mulighed for at købe en PS5.

Status her i juni 2021 er, at efterspørgslen fortsat overstiger udbuddet mange gange. Dette betyder ikke kun, at det er svært at finde en forhandler, der tilbyder forudbestilling / køb af konsollen. Det er faktisk også noget, der påvirker prisen. PS5 koster mellem 3.399 og 4.199 kroner, alt efter hvilken udgave man vælger, men mange forhandlere har valgt at kræve en højere pris grundet den store efterspørgsel.

PS5 konsollerne lander ikke på hylderne lige foreløbigt

Efter alt at dømme, så går der lang tid (mange måneder), inden de eftertragtede konsoller lander på hylderne sammen med alle de andre spillekonsoller og spil, man kan få fingrene i nu om dage. I skrivende stund er det stort set kun muligt at forudbestille PS5, hvilket betyder, at hvis du ikke har lagt en forudbestilling, så er det meget utænkeligt, at du vil blive PS5 ejer inden for den nærmeste fremtid.

Hvis du er villig til at give lidt ekstra for at få en konsol, så kan du dog købe den brugt via Den Blå Avis eller Gul Og Gratis. Du skal dog være opmærksom på, at du i så fald typisk ender med at støtte en af de mange scalpers.

Miljø Mærket

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark